Артистични интериорни идеи с LED осветление

Артистични интериорни идеи с LED осветление

Революционната технология в осветлението дава шанс на архитекти и интериорни дизайнери да развихрят въображението си и да внесат колорит и настроение в дома чрез възможностите на LED осветителните тела. Те са не само пъти по-икономични, издръжливи и екологични, но и се предлагат в огромно разнообразие от цветове и форми, подходящо за създаване на красива линия при обзавеждането на вашето жилище.

Фирма Атра 96 ООД, производител на осветителни тела и електроинсталационни изделия, обясняват, че LED продуктите са отличен избор на качествено и естетично осветление. Чрез спестената електроенергия, инвестицията се възвръща до 10 месеца. Специалистите препоръчват да разгледате обстойно всички възможни решения, с които да създадете впечатляващи светлинни ефекти в дома си. Може да разгледате техния уеб сайт за различни варианти или да се консултирате съобразно цялостния облик и внушение, които искате да постигнете.

Вдъхновяващ дизайн за всекидневна

Модерната визия на вашето жилище се изгражда от няколко основни елемента, същественият от които е типа и формата на осветление. Заигравката с LED осветителни тела изпълва пространството с въздух и светлина, а обстановката се насища с цвят и настроение. Само светодиодните лампи могат да подчертаят линията и формите на използваните мебели по неповторим начин, деликатно изграждайки контраст или преливане на багрите.

LED крушките светват веднага, като диапазонът им на промяна в интензитета и температурата на светлината варира от 2200 К до 2700 К, което може да се сравни с меката светлина от горяща свещ до голяма яркост. Така може да се регулира излъчването на спокойствие или динамика.

Специфично аранжираните и осветени с LED лампи тавани, придават неповторимо очарование и изящество на ежедневното пространство. Освен по тавана, могат да бъдат вградени в стени, подове, дори гардероби, шкафове и рафтове.

Декоративните LED тела поставят изящни акценти в интериора на хола и му придават индивидуален стил и елегантност. Разчитайте на иновативната технология, за да обрисувате обстановката с ярки образи и красиви извивки.

Освен това, LED осветлението е все по-широко използвано и в офисните пространства, където може да снабди големи помещения със силна светлина, достатъчна за добра работа при липса на външна светлина.

Интериорни решения за кухня и баня

Благодарение на възможността за насочване на ъгъла на лъча и акцентно осветяване, LED телата са благодатни за монтиране според конкретното място и нужди. Светодиодите, вградени в шкафовете над кухненските плотове, създават уют и топлина, както и голямо удобство при приготвянето на храна. Специфичното при LED осветлението е, че не излъчва IR и UV лъчи, така че не отделят топлина и не повреждат повърхността на мебелите, в които са вградени.

Освен всички изброени предимства, LED телата са подходящи и за влажни помещения като баня например, където лесно могат да се монтират, придавайки неповторимо усещане и стил.

Разчитайте на професионализма на фирма Атра 96 ООД, която ще ви снабди с модерни и елегантни LED лампи и интериорни осветителни тела, които да поддържат екологична среда и уют в дома ви години наред.

Related Post

thumbnail
hover

КЛИМАТИЦИ И ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ В СТАМБОЛИЙСКИ...

ФБН-ТРЕЙД ЕООД е фирма, която специализира в продажбата, монтажа и поддръжка...

thumbnail
hover

Проектиране, изграждане и поддръжка на съвременни...

Раван Секюрити е българска компания с дългогодишна практика и безупречна ре...

thumbnail
hover

Изграждане на компютърни мрежи и сервиз...

Динамичният свят, който ни заобикаля, изисква прецизност във всяко едно отно...