Мобилно приложение показва видеонаблюдение на охраняван обект в реално време!

Мобилно приложение показва видеонаблюдение на охраняван обект в реално време!

Представете си, че където и да се намирате, от всяка точка и място – можете да проверите какво се случва във вашия дом, офис, магазин, склад, строителен обект или друго помещение! Благодарение на модерните и иновативни технологии, вече има създадено мобилно приложение за Android, с което да се свържете с поставеното видеонаблюдение на ваш охраняван обект и да го следите в реално време. Това изключително улеснение може да ви спести много време, разходи и нерви за лично посещение при настъпила нередност или просто нужда от вашия контрол, само с няколко клика от смартфона или таблета ви.

Видеоохраната е добро съвременно решение в редица житейски и бизнес ситуации, а иновативният софтуер разширява нейните възможности. Например чрез мобилното приложение може да следите от разстояние работния процес на вашите подчинени или сигурността при поток от клиенти, независимо дали сте в страната, в чужбина или някъде на почивка. Също така, родителите могат да наблюдават децата си, когато се налага да ги оставят сами за кратко. А когато настъпи сигнал, мигновено може да се провери в апликацията дали тревогата е реална или фалшива.

Освен наблюдение на сградата отвън или вътре, може да се прави и видеозапис, който да осигури пълна отчетност при необходимост. Предоставянето на критични визуални данни е важно при настъпили опасни събития, което не може да се подсигури от традиционната охранителна система. Друго голямо предимство е и бързината на реакция, защото тук не се губи време за охранителни екипи, които трябва да стигнат до конкретния обект, а всичко става онлайн и на момента, дори от умния ви телефон.

Всичко това е напълно възможно в България, благодарение на Avatari Security, която е една от най-прогресивно развиващите се компании в охранителната дейност и се радва на нарастваща популярност. Фирмата се ръководи по едни от най-добрите международни практики в своята сфера, за да приложи най-новите технологии в своите охранителни инсталации. Доверила се е само на доказани производители и доставчици на ефикасни системи за сигурност, за да гарантира перфектната защита, от която клиентите й се нуждаят.

Същественото й преимущество пред конкурентите е, че има един от най-модерните центрове за видеонаблюдение с отлично обучени специалисти, които извършват постоянен мониторинг на охраняваните обекти. Те са преминали тестова проверка за индивидуални качества и издръжливост и са специално подготвени за предприемане на действия при екстремни ситуации.

Клиентите на Avatari Security, които са избрали охраняване на своя обект чрез видео, са спокойни, защото получават професионална услуга с висококачествена техника, модерно мобилно приложение за дистанционен видео контрол през цялото време, запис и консултация при всяка необходимост.

Related Post

thumbnail
hover

КЛИМАТИЦИ И ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ В СТАМБОЛИЙСКИ...

ФБН-ТРЕЙД ЕООД е фирма, която специализира в продажбата, монтажа и поддръжка...

thumbnail
hover

Проектиране, изграждане и поддръжка на съвременни...

Раван Секюрити е българска компания с дългогодишна практика и безупречна ре...

thumbnail
hover

Изграждане на компютърни мрежи и сервиз...

Динамичният свят, който ни заобикаля, изисква прецизност във всяко едно отно...