Експерт в сферата на електрониката | Тенев Електроника ЕООД

Експерт в сферата на електрониката | Тенев Електроника ЕООД

Тенев Електроника ЕООД заема стабилно място на българския пазар в продължение на дълги години и активно развива своята дейност в сферата на електрониката. Дружеството има богато портфолио, изпълнено с успешно завършени проекти.

Потребителите се доверяват на Тенев Електроника, тъй като са добре запознати с изключителния им професионализъм и коректност. Фирмата неслучайно разполага с широка база от лоялни клиенти и партньори, които продължават да избират услугите на компанията за своите бъдещи проекти.

Тенев Електроника ЕООД разполага с отлично оборудвана техническа база, като залага на нововъведенията в сферата. Екипът им се състои от специалисти с добра техническа подготовка, които държат на качеството и своевременното изпълнение на всяка поставена задача.

Дружеството е със седалищен адрес в град Хасково и е добре познато сред жителите на региона. Тенев Електроника ЕООД се стреми към непрекъснато развитие и самоусъвършенстване и с готовност следи всички нови тенденции в сферата. Те имат за цел да предложат на потребителите услуги от световно ниво на разумна цена и не спират да разширяват експертния си екип и партньорската си мрежа.

Можете да научите повече за Тенев Електроника ЕООД, като се свържете с техен представител на посочените координати за контакт. Те с готовност ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще Ви разкажат повече за своята дейност.

Информация за контакт:

Хасково, ул. Пирин 7

+359 889 877 745

Виж също

thumbnail
hover

КЛИМАТИЦИ И ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ В СТАМБОЛИЙСКИ...

ФБН-ТРЕЙД ЕООД е фирма, която специализира в продажбата, монтажа и поддръжка...

thumbnail
hover

Проектиране, изграждане и поддръжка на съвременни...

Раван Секюрити е българска компания с дългогодишна практика и безупречна ре...

thumbnail
hover

Изграждане на компютърни мрежи и сервиз...

Динамичният свят, който ни заобикаля, изисква прецизност във всяко едно отно...